PROPAGANDA YAPANLARA FIRSAT VERMEDİK VERMEYECEĞİZ « Kırşehir Gerçek Gazete

25 Nisan 2024 - 15:17

PROPAGANDA YAPANLARA FIRSAT VERMEDİK VERMEYECEĞİZ

PROPAGANDA YAPANLARA FIRSAT VERMEDİK VERMEYECEĞİZ
Son Güncelleme :

27 Aralık 2022 - 23:21

Kazanımın Adresi Kırşehir Sağlık Sen

Çok kıymetli saygı değer sağlık çalışanlarımız sağlık sen üyesi gönül davası arkadaşlarımız, Uzun bir mücadele ve çalışanlarımızın sonucunda bugün itibari ile promosyonlar hesaplarımıza yatmış bulunmaktadır. Hayırlı olsun güle güle harcayın inşallah. Bu süre zarfında bir çok karalama kampanyaları na maruz kaldık çalışmalarımızı sabote etmek isteyenler oldu, ama bizler siz değerli sağlık sen üyelerinden aldığımız güçle bu süreci başarılı bir şekilde tamamladık. Halen 1 saat gecikme oldu diye propaganda yapıp insanları kışkırtmaya çalışanlara asla fırsat vermedik vermeyeceğiz. Biz 3 sene önce de Türkiye genelinde en yüksek promosyon anlaşmasını KIRŞEHİR de yine biz yaptık yetkili sendika olarak.
Promosyon anlaşmasının bitmesine yaklaşık 2 sene gibi bir süre vardı ama biz Sağlık sen olarak bu süreci revize ederek 24+12 ay olarak anlaşma sağlandı yani aslında aldığımız 25200 tl peşin 3800 tl para puan toplamda 29000 tl 12 aylık bir anlaşma kazanımıdır.
Çok kıymetli sağlık çalışanı arkadaşlarım lütfen yetkisiz kişilerin söylemlerine itibar etmeyiniz. Sizlere bir telefon kadar yakınız. En ufak bir sorununuzda şahsıma ,yönetim kurulu üyelerimize ve temsilcilerimize ulaşınız. Süreci başından beri takip eden çalışan kazanan imzalayan sağlık sen ve bana verdiğiniz yetkiyle şahsım nezdinde süreç başarılı bir şekilde yönetilmiştir. Halen sosyal medyadan emek hırsızlığı yapan kişilere itibar etmeyiniz.
Bu süre zarfında yürütmekte olduğumuz süreçte verdiğimiz ücretlerle ve tarihlerde elimizde olmayan sebepten dolayı ve bakanlığın da sürece müdahalesi olmasından dolayı değişiklikler olup süreç uzamış fakat hepinizi mutlu eden bir sonuç la sonlandırdı. Hakkınızı helal edin.
Saygılar sunarım.
YASİN YÜCESAN

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.