Purcu Yenilikçi Projeleri Hayata Geçiriyor « Kırşehir Gerçek Gazete

7 Mayıs 2024 - 21:52

Purcu Yenilikçi Projeleri Hayata Geçiriyor

Purcu Yenilikçi Projeleri Hayata Geçiriyor
Son Güncelleme :

19 Şubat 2019 - 15:04

Kırşehir Ziraat Odası Başkanlığı Oda üyeleri için vaad ettiklerini tek tek yerine getirmeye başladı.

Ziraat Odası Başkanı Sinan Purcu, yaptığı açıklamasında bundan böyle hiçbir oda üyesi ve çiftçimizi çaresiz bırakmayacağız dedi.

Purcu, bu tarım sezonunda  gübre alımlarında fiyat konusunda aydınlatıcı çalışmalar yaparak çiftçilerimizi bilgilendireceğiz. İlimizde bulunan gübre satış yerlerinden alacağımız fiyat listelerini Odamızda askıya çıkartarak çiftçilerimizin kap kapı gezerek fiyat öğrenmesine  gerek bırakmadan fiyatları  Odamızda öğrenmelerini sağlayacağız.

Çiftçilerimizin daha ucuz ve kaliteli hizmet alabilmesi için  Oda binamızı daha geniş bir yere taşınması nı sağlayacağız. Bu konuda Kırşehir Ticaret Odası bize  yardımcı olacağını belirtmiş durumda Odamıza yeni bir yer tahsis edebileceklerini belirtmeleri bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Ticaret Odası’nın  bize vereceği yerlerin daha geniş ve kullanışlı olması çiftçilerimiz için önem arz ediyor. yakında yeni binamızda hizmet vermeyi düşünüyoruz.

Yine Oda üyelerimiz için Oda Kart projesini gerçekleştirmek için girişimlerimiz devam ediyor. Banka yetkilileri ile görüşmelerimiz sonucunda her Oda üyemizin bir Oda Kartı olacak, bu kartla oda üyesi çiftçilerimiz  daha güvenli daha ucuz  alışveriş yapabileceklerdir. Çiftçilerimize  verilecek olan Oda Kart Odamız tarafından da takip edilecek ve yapılan alışverişlerde uygulanacak indirimlerden yaralanılacaktır dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.