Saadet Partisi Belediye Başkan Adayını Açıklayacak… « Kırşehir Gerçek Gazete

2 Mayıs 2024 - 11:13

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayını Açıklayacak…

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayını Açıklayacak…
Son Güncelleme :

02 Ocak 2019 - 17:07

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ilimize geliyor.

12 Ocak Cumartesi günü Armas Termel Resort Otel’de Kırşehirlilerle yemekte buluşacak. Yerel seçimler öncesi ülkenin son durumu hakkında bilgiler verecek olan Karamollaoğlu, Kırşehir içinde belediye başkan adayını açıklayacak.

Ziyaretle ilgili bilgiler veren İl başkanı Ali Köksal, Kırşehir’de Refah Partisi kendi adayları ile seçimlere katılacaklarını belirterek şöyle konuştu. “Önümüzde yerel seçimler var. Mahalli seçimlere gidiyoruz, bu seçimler genel seçimler gibi değil, Türkiye’nin genelini ilgilendirmiyor ancak, bu seçimlerde bizim alacağımız netice, sonraki seçimlere de ışık tutacak.  Tüm parti kadroları ile seçime hazırlanıyoruz.. Kapımız herkese açık olacak, hizmette ayrımcılık yapmayacağız, Önümüzde ki seçimlerde bizim temel vaadimiz, belediyelerin kesinlikle partizanlıktan kurtulacakları, yolsuzluğa ve israfa kesinlikle fırsat vermeyecekleri, şeffaf olacakları, belediyelerin kendilerine emanet edilen mala, mülke, paraya kendi malına sahip çıkar gibi sahip çıkacakları, işi ehline verecek bir belediyecilik vaat ediyoruz. Bundan dolayıda vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz dedi.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.