SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BÜYÜK PROMOSYON « Kırşehir Gerçek Gazete

28 Mart 2024 - 22:14

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BÜYÜK PROMOSYON

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BÜYÜK PROMOSYON
Son Güncelleme :

03 Aralık 2019 - 16:34

Bugün saat 14:00 Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemiz toplantı salonunda ilimizde bulunan bankaların müdür ve idarecilerinin katılımıyla gerçekleşen promosyon ihalemiz sona erdi.

İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarını kapsayan promosyon ihalesinde Ziraat Bankası ile anlaşmaya varıldı. Sağlık-Sen’in, sağlık çalışanlarını temsilen yer aldığı ihalede, İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına 5 yıllık promosyon olarak Ocak ayında tek seferde 6900 TL ödeme yapılacaktır.

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının haklarını her alanda korumak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Çalışanların mali ve özlük haklarını savunmanın öncelikli gündemimizdir. Bizlere yetkiyi vererek komisyonda görev almamıza vesile olan bütün sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız adına ihaleye katıldık.

Onlar adına yer aldığımız ihalede, sağlık çalışanlarının yüzünü güldürecek bir ihaleye imza attık. Maaş promosyonun tüm sağlık çalışanlarımızın yüzünü güldüreceğini belirtmek isterim. Doğan, Bu süreçte emeği büyük olan başta İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Ali Bulut, Destek Hizmetleri Başkanı Yunus Dağ, ihale komisyonumuza ve katkılarından dolayı yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederiz. Tüm Sağlık Çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Sizlerden aldığımız güçle masada hakkımızı savunduk, yaparsa Sağlık Sen yapar, çünkü biz büyük bir aileyiz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.