Sanayiye yeni vizyon gelecek… « Kırşehir Gerçek Gazete

3 Mayıs 2024 - 05:49

Sanayiye yeni vizyon gelecek…

Sanayiye yeni vizyon gelecek…
Son Güncelleme :

22 Şubat 2019 - 12:33

Kırşehir CHP – İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu, sanayi esnafımıza yeni müjdelerini ve projelerini anlattı.

Başkan Ekicioğlu,  Asaf Kayaoğlu ile birlikte sanayi esnafı ziyaretleri sırasında problemleri yerinde inceleyerek yapacakları hizmetleri anlattılar.

Ekicioğlu burada yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:”Sanayimizin en büyük sorunlarından olan  alt yapı eksiklikleri konusunda yeni projelerinin olduğunu belirten Ekicioğlu, Sanayi esnafımızın yazın tozdan kışın ise çamurdan kurtaracak yeni projelerinin olduğunu söyledi. Genelde bahar aylarında yağan yağmur nedeni ile  göle dönüşen yolların  drenaj çalışmalarının bir an evvel yapacağız.

Sanayi esnafına sosyal alanda daha iyi bir yaşam alanları açmak için de projelerimiz hazır. Yemek, market ve konaklama problemlerine çözüm getirecek sosyal tesis projemizi hayata geçireceğiz. Bünyesinde esnaf lokantası, market ve konaklama birimlerinin bulunacağı tesiste sanayi esnafımız ve çalışan kardeşlerimiz; yemeklerini yiyebilecekler , yemek yapacaklarsa alışverişlerini yapabilecekler, sanayimize gelen misafirlerimiz de odalarımızda konaklayabilecekler.Sanayimizle ile ilgili yol, kaldırım ve altyapı çalışması ve yıllardır devam eden dükkan yetersizliğine son verecek yeni dükkanlar da yapacağız. “dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.