Seçimlere Çeyrek Kala « Kırşehir Gerçek Gazete

13 Mayıs 2024 - 21:02

Seçimlere Çeyrek Kala

Seçimlere Çeyrek Kala
Son Güncelleme :

25 Ekim 2018 - 15:47

Yaklaşan yerel seçimler öncesi gerek kulislere yansıyan  gerekse aday adaylıklarını açıklayanlardan kimi başkan olarak seçmek istersiniz?

Bu konuda okuyucularımızı aydınlatmak açısından kulis bilgilerini de burada paylaşmak istiyoruz.

Ak Parti henüz resmi bir açıklama yapmazken, kulislerde şimdiki başkan Yaşar Bahçeci, eski milletvekili Mikail Arslan, Necmettin Erkan ve Barboros Dulkadiroğlu konuşuluyor.

CHP’de ise Kırşehir TSO başkanı  Selahattin Ekicioğlu ve Av. Haydar Ala isimleri daha üst perdeden tartışılıyor.

MHP’de beş aday adayının resmi başvuru yaptığı belirtildi. Bunlardan Şanallar Firmasının Sahibi Recep Şanal, Ziraat Mühendisi Çağatayhan  Torun, Elektirik Elektonik Müh. Gökhan Güneri, DSİ. Genel Müdürlüğü’nde Eletrik Müh. Hakan Solak, Selçuk Üniversitesi Öğretim Görevlisi Onur Köksal.

İyi Parti’de Mehmet Altıparmak  resmi aday adaylık başvusunu yapmıştı. Ancak kulislerde dillendirilen isim ise Asaf Kayaoğlu’nun  ön plana çıktığı görülüyor.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hasan atak 25 Ekim 2018 / 22:35 Cevapla

Kırşehir de en cok konusulan ismin murat uzun olduğunu yeni bir yüz ile ak partinin düşen oyunu kaldıracağını bilmiyorsunuz heralde