Suludereliler huzursuz…. « Kırşehir Gerçek Gazete

4 Mayıs 2024 - 01:51

Suludereliler huzursuz….

Suludereliler huzursuz….
Son Güncelleme :

05 Ocak 2019 - 13:38

Suludere Aksa Yukarı Aksa

Şehrimiz Suludere mevkiindeki mahalle sakinleri her an sel felaketi ile karşı karşıya. Kırşehir Belediyesi’nin  yanlış  kanalizasyon çalışmaları sonucunda mahalle sakinleri diken üstünde olduklarını belirttiler. Geçtiğimiz gün yağan yağmur sonucunda onlarca ev sel riski ile karşı karşıya kaldığını belirtilirken  bazı evlerinde sel yüzünden oturulamaz hale geldiğini söylediler. Belediyenin sel sularının tahliyesi için kullandığı büzleri 100’lük olduğunu bununda bu sel risklerine karşı yetersiz kaldığı  öğrenildi.

Yolun üstünden verilen tahliye kanalının yolun altından kapatılması neticesinde sel sularının yolu patlattığı görüldü. Yolun yarı yarıya sel sularından dolayı yıkıldığını da söyleyen mahalle sakinleri burada  her an trafik kazaları olabilir dediler.

Kırşehir Belediyesi’nin plansız projesiz yaptığı bu çalışmaya tepkilerin hala devam ettiği ve Mahallenin bu sorununa bir an önce çözüm bulunması bekleniyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.