Turan İddialı Konuştu…. « Kırşehir Gerçek Gazete

3 Mayıs 2024 - 23:31

Turan İddialı Konuştu….

Turan İddialı Konuştu….
Son Güncelleme :

10 Aralık 2018 - 17:36

Kırşehir’in gülen yüzü, Mahallenin Mahmut abisi Mahmut Turan, Yenice Mahallesine neden muhtar adayı olduğunu anlattı. Turan yaptığı açıklamasında, Kırşehir’in en büyük mahallesinden olan Yenice mahallesinde sorunların çözümleri için muhtar adayı olduğunu söyledi. Nüfusun çok olduğu yerlerde problemlerinde olma olasılığı var. Ben ve ekibim mahallemizin sorunlarını iyi biliyoruz  ve çözüm için hizmete talibiz. Mahallemizde önce asayiş konusunda geçici polis noktalarının kurulmasını sağlayacağız. Mahalle sakinlerinin ve okul öğrencilerinin güvenliğinin sağlanmasında Valilik ile  İl Emniyet Müdürlüğü  koordinesinde öncülük yapacağız.Çocuk parklarında kamera sisteminin yaygınlaştırılması noktasında yapacağımız girişimler sonunda tüm aileler çocuklarını gönül rahatlığı ile parka gönderebileceklerdir.

Mahallemiz kadınları içinde sosyal bir aktivitenin yerine getirileceği müjdesini de veren Muhtar Adayı Mahmut Turan, Milli Eğitim Müdürlüğü ile temasa geçerek kadınlarımız için biçki dikiş kursu ve nakış kursu açmayı hedeflediklerini söyleyerek kadınlarımızın hem aile bütçesine katkı yapmalarını hem de kendi aralarında kaynaşmalarının sağlanacağını belirtti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İbrahim gedikbas 11 Aralık 2018 / 23:20 Cevapla

Mahmut Turan abimi destekliyorum başarılarının devamını dilerim