Turan mahallesine teknolojiyi getirecek « Kırşehir Gerçek Gazete

27 Nisan 2024 - 18:45

Turan mahallesine teknolojiyi getirecek

Turan mahallesine teknolojiyi getirecek
Son Güncelleme :

28 Ocak 2019 - 10:05

Mahalli İdareler seçimlerinde Belediye Başkanlığı seçimleri kadar Muhtarlık seçim çalışmaları hararetli bir şekilde devam ediyor.
Her mahalle kendine yenilikçi, hizmette farkındalık yaratan muhtar adaylarına rağbet göstermesi üzerine adaylarda yeni yeni hizmetler konusunda mahalle sakinlerini bilgilendirmeye devam ediyor.
Yenice Mahallesi Muhtar adayı Mahmut Turan’da günümüzde sosyal medyanın ne kadar vazgeçilmez bir teknoloji olduğunun önemini biliyor. Bu teknolojinin nimetlerinden olan
WhatsApp’ın haberleşme kanalı olarak mahalle sakinleri ile paylaşmak istiyor. Turan yaptığı açıklamasında Yenice Mahallemiz adına bir
WhatsApp grubu açarak mahalle sakinlerimizin birbiri ile iletişimde bulunması, mahallemizdeki gelişmelerden haberdar olması için böyle bir hizmeti hayata geçireceğim dedi.

Yenice Mahallesi Muhtar Adayı Mahmut Turan, Yenice Mahallesi için yapacakları diğer hizmetleri de şöyle sıraladı:
Değerli Yenice Mahallesi halkı bu yarışa çıkmanın amacı size olan sevdamdan ve 32 yıllık mahallemizde esnaflık yapmaktayım bu sebepledir ki, mahallemizin belirli bir kısmına esnaflığım dolayısıyla hizmet ettiğime inanıyorum. Şimdi ise projelerimle mahallemizin tamamına hizmet etmek için mahalle muhtarlığına adayım.
1-Yenice Mahallesi Muhtarlığını Gazi Parkının oraya taşıyıp burayı daha canlı tutmak.
2-Gazi Parkı ve Kağnıcılar Parkı’nda çocuklara ve yetişkinlere yönelik spor aktivitelerini geliştirici spor aletlerini dizayn ettirmek.
3-Kadınlara yönelik dikiş ve nakış kursu düzenlemek.
4-Emniyet Müdürlüğümüzle koordinasyonu sağlayarak okul önlerine çocukların daha güvenli gelip gitmesi için ekip otosu bulundurmak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.