Ucuz Fideye Büyük İlgi… « Kırşehir Gerçek Gazete

20 Nisan 2024 - 09:51

Ucuz Fideye Büyük İlgi…

Ucuz Fideye Büyük İlgi…
Son Güncelleme :

24 Mayıs 2019 - 15:12

Kırşehir Ziraat Odası Başkanlığı çiftçilerimiz için sebze fidesi satışlarına başladı.  Ziraat Odası binası altında bulunan Oda  tanzim satış mağazasında satışına başlanan sebze fidelerine ilgi yoğun oluyor. Sebze fiyatlarının son yıllarda tavan yapması nedeni ile Kırşehirli çiftçilerimiz  Domates, biber, salatalık gibi benzer sebzelerini kendilerinin  üretmek istemesi talepleri artırdığını belirten  Başkan Sinan Purcu, Ziraat Odası olarak Kırşehirli çiftçilerimize  60 kuruş gibi ucuz bir fiyatla  sebze fidelerini temin  ederek çiftçilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Taleplerin fazla olması nedeni ile satış sürelerini artırdıklarını söyledi.

Purcu yaptığı açıklamasında Ziraat Odası olarak bizler çiftçilerimizin ihtiyaçlarını karşılamada verdiğimiz taahütlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Sezona geç kalınmaması  için vatandaşlarımızın bir an evvel fide alımlarını yapmaları gerekiyor dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.