Uyarılarımızı Dikkate Almadılar… « Kırşehir Gerçek Gazete

10 Mayıs 2024 - 19:31

Uyarılarımızı Dikkate Almadılar…

Uyarılarımızı Dikkate Almadılar…
Son Güncelleme :

19 Ocak 2019 - 10:36

Kırşehir’de eski binalar adeta ölüme davetiye çıkartıyor diye haber yaptığımız  MHP İl Başkanlığı, Ülkü Ocakları ve Ahi Tv’nin de olduğu bu binanın çatısı çökmek üzere dedik. Bina sakinlerinden olana Sürücü Kursu , MHP İl Başkanlığı ve Ülkü Ocaklarına nasıl can güvenliği içinde gidecekleri konusunda tedirginler. Yetkililerin bir an önce tedbir almazlar ise burada yaşanacak bir ölümlü kazanın sorumlusunun kim olacağını sormuştuk.

Ancak dediğimiz de oldu. Allah’tan ölümlü bir kaza olmadan  bu kaza ucuz atlatıldı.

Olay aynı bina altından geçen  Gül Aksoy isimli bir bayan genç çatıdan düşen sıva parçası ile kafasından yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Aksoy’un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bu ve buna benzer bir çok binaların çatılarında oluşan çürümeler hala tehlikeler arz ediyor. Buradan tekrar uyarıyoruz Belediyeye gerekli önlemi alın yoksa bu tür olaylar devam edecektir.

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.