VALİ AKIN KIRŞEHİR HALKININ YENİ YILINI KUTLADI…. « Kırşehir Gerçek Gazete

10 Mayıs 2024 - 19:27

VALİ AKIN KIRŞEHİR HALKININ YENİ YILINI KUTLADI….

VALİ AKIN KIRŞEHİR HALKININ YENİ YILINI KUTLADI….
Son Güncelleme :

31 Aralık 2018 - 11:05

           Değerli Kırşehirliler,
         Ülkemiz ve ilimiz için de önemli gelişmelerin yaşandığı 2018 yılını acısıyla, tatlısıyla geride bırakırken yepyeni umutlarla 2019 yılına siz değerli Kırşehirli hemşerilerimle birlikte merhaba demenin mutluluğunu yaşıyorum.
Üzerinde yaşadığımız bu topraklar, farklı inanç ve kültürlerin yüzyıllardır bir arada kaynaşarak var olduğu bir coğrafyadır. Devletimiz, toplumsal farklılıkları zenginlik olarak gören bir anlayışla vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım gözetmeden onların huzur ve emniyetini temin etmek için çabalamakta, hem kendi vatandaşlarımızın refah içerisinde yaşaması hem de bölgemizde yaşanan savaşların son bulması için her platformda mücadelesini sürdürmektedir.
Bu bilinç içerisinde ülke olarak 2018 yılında önemli çalışmalara imza atarken zor durumda kaldığımız ve üzüldüğümüz olaylarla da karşılaştık. Gerek ülkemizi içerden bölmek isteyen gerekse ülkemizin sınır güvenliğini tehdit eden terör unsurlarına karşı yaptığımız mücadelede şehitlik makamına yükselen vatan evlatlarımız oldu. Şehitlerimize bir kere daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de en derin şükranlarımızı iletiyoruz.
Kırşehir’in ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda daha da kalkınması için yeni yılda da ilimizin tüm dinamikleri ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Kamu hizmetlerinden vatandaşlarımızın sorun yaşamadan, hızlı, verimli ve insan onuruna yakışır bir şekilde istifade edebilmesi için önlemlerimizi arttırırken kamu kurumları, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Ülkemizin en huzurlu kentlerinden birisi olan ve eğitimde yakaladığı başarıyla marka kent haline gelen ilimizi, 2019 yılında da hep birlikte ortaya koyacağımız yeni fikir ve projelerle daha gelişmiş ve modern bir yapıya kavuşturacağımıza inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, mutluluk, barış getirmesini ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Siz değerli Kırşehirli hemşerilerimin de yeni yılını aileleriyle ve sevdikleriyle huzur içerinde geçirmesini dileyerek, yeni yılınızı içtenliklekutluyorumiçtenliklekutluyorum

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.