Vali Akın’dan Engellilere Ziyaret « Kırşehir Gerçek Gazete

2 Mayıs 2024 - 11:52

Vali Akın’dan Engellilere Ziyaret

Vali Akın’dan Engellilere Ziyaret
Son Güncelleme :

03 Ocak 2019 - 12:00

Kırşehir Valisi  İbrahim Akın, Şirin Kırşehir Engelliler Derneği’ni ziyaret ederek ilimizdeki engelli vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Ziyaretinde Dernek Başkanı Servet Avkapan’dan dernekte yürütülen faaliyetler ve dernek üyeleri hakkında bilgiler alan Vali İbrahim Akın, engelli kardeşlerimizle sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Vali  Akın, ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında, engelli bireylerimizin her zaman hayatın içinde olmalarını arzu ettiklerini söyledi.

Her insanın engelli adayı olduğunu her an hatırlaması gerektiğini, bundan dolayı engelli vatandaşlarımıza her zaman sevgi ve şefkatle yaklaşmak gerektiğini belirten Vali  İbrahim Akın, “Devletimiz son yıllarda yaptığı kanuni düzenlemelerle, engellilerimizin sosyal ve ekonomik hayatta aktif olmalarını ve topluma daha kolay adapte olmalarını hedeflemiştir. Bizler de engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için ilimizde önemli çalışmalar yürütmekteyiz. Bugünkü ziyaretimizde, dernekte yürütülen faaliyet hakkında ve normal hayatları üzerine engelli kardeşlerimizle güzel bir sohbet gerçekleştirdik ve isteklerini dinledik. Engelli kardeşlerimizle bir araya gelmiş olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyor, engelli evlatlarımızı sabırla ve büyük fedakârlıklarla büyüten ailelerine de teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret, Dernek Başkanı Servet Avkapan ve engelli vatandaşlarımızın alimiz Sayın İbrahim Akın, Şirin Kırşehir Engelliler Derneği’ni ziyaret ederek ilimizdeki engelli vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Ziyaretinde Dernek Başkanı Servet Avkapan’dan dernekte yürütülen faaliyetler ve dernek üyeleri hakkında bilgiler alan Vali İbrahim Akın, engelli kardeşlerimizle sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Valimiz Sayın İbrahim Akın, ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında, engelli bireylerimizin her zaman hayatın içinde olmalarını arzu ettiklerini söyledi.

Her insanın engelli adayı olduğunu her an hatırlaması gerektiğini, bundan dolayı engelli vatandaşlarımıza her zaman sevgi ve şefkatle yaklaşmak gerektiğini belirten Valimiz Sayın İbrahim Akın, “Devletimiz son yıllarda yaptığı kanuni düzenlemelerle, engellilerimizin sosyal ve ekonomik hayatta aktif olmalarını ve topluma daha kolay adapte olmalarını hedeflemiştir. Bizler de engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için ilimizde önemli çalışmalar yürütmekteyiz. Bugünkü ziyaretimizde, dernekte yürütülen faaliyet hakkında ve normal hayatları üzerine engelli kardeşlerimizle güzel bir sohbet gerçekleştirdik ve isteklerini dinledik. Engelli kardeşlerimizle bir araya gelmiş olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyor, engelli evlatlarımızı sabırla ve büyük fedakârlıklarla büyüten ailelerine de teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret, Dernek Başkanı Servet Avkapan ve engelli vatandaşlarımızın Sayın Valimize ziyaretinden ve kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etmeleri ile sona erdi.

ali Akın’a ziyaretinden ve kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etmeleri ile sona erdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.