Ve… Yaşara Oy Yok! « Kırşehir Gerçek Gazete

26 Nisan 2024 - 19:07

Ve… Yaşara Oy Yok!

Ve… Yaşara Oy Yok!
Son Güncelleme :

06 Şubat 2019 - 12:37

31 Mart yerel seçimlerine 53 gün kala Belediye Başkan adayları projelerini açıklamaya başladı.

Kırşehir’de 4 parti adayının yarışacağı seçimler için sahaya inen adaylar bir bir projeleri hakkında bilgiler vermeye devam ediyor. Ak Parti adayı Yaşar Bahçeci haricindeki adayların istihdama yönelik, Kırşehir ekonomisine yönelik projeleri taktir topluyor. Yaşar Bahçeci’nin istihdama ve ekonomiye dair hiçbir projesinin olmaması Ak Parti’ye büyük oranda oy kaybı yaşatacağı görülüyor. 41 Proje olarak lanse ettiği projelerin yarısından fazlasını geçtiğimiz dönemde yapamadığı projeler olması dikkat çekiyor.

Yerel seçimler konusunda sitemlerini dile getiren Kırşehir’li seçmenler şöyle dediler:10 yıldır Kırşehir’de belediye başkanlığı yapan Bahçeci’nin açıklamış olduğu 41 projenin Bahçeci’nin 2009’daki projeleri olduğunu herkes biliyor. Aradan tam 10 yıl geçmiş bunlardan hangilerini gerçekleştirmiş ki, Bunlardan; Kültür Parkı, Kalehöyük Arkeopark, Ahi Evran-ı Veli Külliyesi Devam Projesi, Spor Kompleksi, Cephe Düzenlemeleri, Mahalle Parkları,Yeraltı Otoparkı,Kavşaklara Anıt Projesi, Kırşehir Şehiriçi Minibüs Terminali, Asri Mezarlık Projesi, Aşıkpaşa Cumartesi Pazarı, Eski Buğday Pazarı Çevre Düzenlemesi,Terme Şelale Park,Prestij Yol Projesi,Banka Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi,Arkeoloji Müzesi,Yeni Revize İmar Planları, Açık Hava Astronomi Müzesi,Eski Sanayi Yanı Kentsel Dönüşüm Projesi, Selçuklu Bahçesi, Emekliler Lokali,Engelsiz Yaşam Alanı ve Park Projesi,Ulaşım Master Planı,Belediye Hizmet Binası,Belediye Kampüs Alanı 2. Etap Projesi, Bekir Efendi Konağı Kültür Evi Projesi,Semt Sahaları, Köylü Pazarı, Ulu Cami, Kapalı Çocuk Oyun Alanı ve Oyuncak Evi, Cadde ve Sokak Düzenlemeleri, Şehir Hamamı, Hobi Bahçeleri, Japon Bahçesi, Çiçek Satış Merkezi, Termal Aquapark, Doğa Park gibi projeleri şimdiye kadar gerçekleştirememiş bir başkan şimdi mi gerçekleştirecek.

Bir zamanlar Tren Geliyor diye seviniyorduk şimdi de 41 projeye mi sevineceğiz. Bizim korkumuz, 10 yıldır bize hizmet diye sunduğun betonlaşma, kaldırım, İnşaat, arsa alaveresi ile yüklediğin yüksek meblağlardaki borçlarımızı kapatamamışken, geriye kalan projelerle borçlanmaya devam edeceksin. Bizler bunu biliyoruz. Ve Yaşar bahçeciye oy yok….

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.