WhatsApp üzerinden baskı mı var? « Kırşehir Gerçek Gazete

28 Nisan 2024 - 15:17

WhatsApp üzerinden baskı mı var?

WhatsApp üzerinden baskı mı var?
Son Güncelleme :

31 Ocak 2019 - 13:48

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yaşar Bahçeci, Geçtiğimiz gün açıkladığı projelerin belediye çalışanları tarafından paylaşılıp paylaşılmadığını kontrol amaçlı bir ekip kurdurduğu belirtildi.

Bu yerel seçimlerde kazanamayacağını anlayan Bahçeci, işi sıkı tutup çalışanlar üzerinde baskı uygulaması belediye çalışanları tarafından tepki ile karşılanıyor.

Son iki dönemdir vaad edip yapamadığı işleri sanki yeni projelermiş gibi lanse edip Kırşehirlilere sunmasına kızan seçmenler aslı olmayan seçim propagandasına alet olmak istemiyorlar.

Belediye işçileri, Yaşar Bahçeci’nin arka bahçesi değil ki herkes istediği adayı destekler. Bahçeci ekibinin sanki bizlere gönderilen mesajları mecbursunuz paylaşmaya gibi diktalarına karşıyız.

Son 10 yıldır Kırşehir’de belediye başkanlığı yapan Bahçeci’nin açıklamış olduğu 40 projenin daha 2009’daki projeleri, aradan tam 10 yıl geçmiş bunlardan hangilerini gerçekleştirmiş ki, Bunlardan; Kültür Parkı ,Kalehöyük Arkeopark  , Ahi Evran-ı Veli Külliyesi Devam Projesi, Spor Kompleksi, Cephe Düzenlemeleri, Mahalle Parkları,Yeraltı Otoparkı,Kavşaklara Anıt Projesi, Kırşehir Şehiriçi Minibüs Terminali, Asri Mezarlık Projesi, Aşıkpaşa Cumartesi Pazarı, Eski Buğday Pazarı Çevre Düzenlemesi,Terme Şelale Park,Prestij Yol Projesi,Banka Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi,Arkeoloji Müzesi,Yeni Revize İmar Planları,Açık Hava Astronomi Müzesi,Eski Sanayi Yanı Kentsel Dönüşüm Projesi,Selçuklu Bahçesi, Emekliler Lokali,Engelsiz Yaşam Alanı ve Park Projesi,Ulaşım Master Planı,Belediye Hizmet Binası,Belediye Kampüs Alanı 2. Etap Projesi, Bekir Efendi Konağı Kültür Evi Projesi,Semt Sahaları,Köylü Pazarı, Ulu Cami, Kapalı Çocuk Oyun Alanı ve Oyuncak Evi, Cadde ve Sokak Düzenlemeleri, Şehir Hamamı, Hobi Bahçeleri, Japon Bahçesi, Çiçek Satış Merkezi, Termal Aquapark, Doğa Park gibi projeleri şimdiye kadar gerçekleştirememiş bir başkan şimdi mi gerçekleştirecek diyerek bizler olmayacak duaya amin demeyiz. Kimsede bizi bu tür şeylere alet etmesinler diye tepkilerini dile getirdiler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Dogan karaoluk 1 Şubat 2019 / 19:23 Cevapla

İCERDEN PERSONELDEN İSYAN VAR TEHDIT EDILIYORLARMIS. OYLARINIZIN FOTOGRAFINII CEKECEKSINIZ. VATSAP PROFILINIZE BASKANIN RESMINI KOYACAKSINIZ VE BIZDEN GELEN MESAJLARI PAYLASACAKSINIZ DENILIYORMUS. BU AYIPTIR BU DIKTATORLUKTUR