Yaradılanı Yaradandan Ötürü Severiz… « Kırşehir Gerçek Gazete

29 Nisan 2024 - 11:47

Yaradılanı Yaradandan Ötürü Severiz…

Yaradılanı Yaradandan Ötürü Severiz…
Son Güncelleme :

01 Ocak 2019 - 14:27

Geçtiğimiz günlerde bir hayvan severler derneği yetkilisinin yayınladığı video  görüntüleri Çiçekdağı halkını üzdü.

Yayınlanan videoda sanki çiçekdağı belediyesi tarafından köpeklerin itlaf edildiği yönündeki bu karalama haberlere Başkan  Deniz’den açıklama geldi.

Başkan Deniz yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Belediyemiz ve şahsım ile ilgili olan,  sahipsiz sokak hayvanlarını katletmekle suçlandığımız , gerçeği yansıtmayan haberler bizleri derinden üzmüştür.

Karadeniz Hayvan Hakları Derneği ve Serpil ÖZKAN adlı hanım tarafından birkaç gün önce bir video yayınlanmıştır. Bahsi gecen video da yolda cansız halde yatan sokak köpeğini belediyemize gelen ihbar telefonu üzerine  belediye ekiplerimizin yoldan çöp kamyonuna kaldırdığı ve çöp kamyonunu çektirmediği (Preslenmediği) açıkça görülmektedir.

Olayın iftira atmak amacı ile planlanmış olduğu görüntülerden acık bir şekilde anlaşılmaktadır.

Atılan bu çirkin iftiraların tek amacı yaklaşan mahalli idareler yerel seçimlerden dolayı karalama yapmaktır. Çamur attılar, ama izi kalmayacak  Çiçekdağlı hemşerilerim gerçekleri görmekte ve bilmektedir. Bu tür asılsız haberler ve iftiralar bizim çalışma şevkimizi arttıracak ve daha güzel projelere imza atmamıza vesile olacaktır.

Bizler ‘’ Yaradılanı Sev Yaradan dan Ötürü ‘’ diyen Yunus Emre’nin torunlarıyız; biz ‘’ Kalbinde merhameti olmayanın Cenneti yoktur’’ diyen Peygamberimizin Ümmetiyiz; biz ki sahipsiz sokak köpeklerini ve yavrularını belediye binamızda beslerken ve korurken böyle çirkin iftiralara maruz kalmaktayız.

‘’Bir dağın yerinden oynadığını işittiğinizde inanınız; fakat bir insanın tabiatını değiştirdiğini işittiğinizde ise inanmayınız’’ sözünde de olduğu gibi bizleri tanıyan tanır, bilen bilir. Bu iftiraları atanların kişiliklerini de bilen bilir.

Bizleri tanıyanlara ve bilenlere selam olsun”…

Saygılarımla…

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.