Yeni İl Başkanı Emre DEMİRCİ Oldu « Kırşehir Gerçek Gazete

29 Mart 2024 - 08:39

Yeni İl Başkanı Emre DEMİRCİ Oldu

Yeni İl Başkanı Emre DEMİRCİ Oldu
Son Güncelleme :

03 Ocak 2023 - 17:47

MİLLETİMİZE HİZMET ETME YOLUNU BİZE AÇAN RABBİME HAMD OLSUN

Bugün meclisimizde yapılan il genel meclis başkanlığı seçimimizi gerçekleştirdik. Cumhur İttifakı üyelerimizin tamamının oyuyla il genel meclis başkanlığı görevine seçilmiş bulunuyorum.

AK Parti olarak üstlendiğimiz görevlerle milletin emanetçisiyiz. Biz, gelecek nesillerin misafiriyiz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın güçlü liderliğinde, 22 yıl boyunca kendi iktidarımızı güçlendirmek için değil; ülkemiz için, vatanımız için, bayrağımız ve aziz milletimiz için çalıştık.

Bizim daha yapacak çok işimiz var. Bizim bu millete getirecek daha çok hizmetimiz var. Allah bizlere, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde daha uzun yıllar hizmet etmeyi nasip etsin.

Emek ve gayretlerinden dolayı Şaban Çelik başkanınıza teşekkür ediyorum. Devraldığımız hizmet ve eser mücadelesini ülkemize, şehrimize ve kıymetli vatandaşlarımıza aktarabilirsek ne mutlu bizlere…. Rabbim bizleri milletimize mahcup etmesin. Rabbim bizlere hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.

Bu duygu ve düşüncelerle desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz Sn. Mustafa Kendirli Beyfendiye AK Parti İl Başkanımız Sn. Seher Ünsal Hanfendi’ye MHP İl Başkanımız Sn. Arif Kılıç Beyfendiye ve Cumhur İttifakı Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.