Başkan Bahçeci Yeni Vizyonla Yine Borçlandıracak. « Kırşehir Gerçek Gazete

28 Nisan 2024 - 03:45

Başkan Bahçeci Yeni Vizyonla Yine Borçlandıracak.

Başkan Bahçeci Yeni Vizyonla Yine Borçlandıracak.
Son Güncelleme :

30 Ocak 2019 - 11:53

Seçimlere 2 ay kala kaybedeceğini anlayan Ak Parti Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci şimdiler de Kırşehir Belediyesinin çok borcu olduğunu belirterek çevresindekilere seçilmezsem bu borç yüzünden kayyum gündeme gelebilir imasında bulunduğu belirtiliyor.

Kayyum atamasını bir tehdit olarak halka yansıtmasına tepkiler çığ gibi büyüyor. Vatandaşlarımız belediyecilik hizmet işidir. Belediyeciliği bir ticarethane olarak görenlerin geldiği nokta işe budur. Doğmamış çocuklarımızın bile borçlandırıldığı  bir belediyenin başkanı olan Yaşar Bahçeciye en büyük cevabı sandıkta vereceğiz. Bu borçların harcama kalemlerini şimdi açıklaması gerekiyor. Nerelere ne kadar para harcadın da bu kadar borç Kırşehirlilerin omuzuna yükledin. Belediyecilik şeffaflık ister. Hangi yatırıma ne kadar harcama yapıldı onları anlat diyen Kırşehirliler Yeni vizyon adı altında daha ne kadar borçlanacağız dediler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.