YENİ YILA YEPYENİ UMUTLARLA GİRİYORUZ…. « Kırşehir Gerçek Gazete

29 Mart 2024 - 13:18

YENİ YILA YEPYENİ UMUTLARLA GİRİYORUZ….

YENİ YILA YEPYENİ UMUTLARLA GİRİYORUZ….
Son Güncelleme :

01 Ocak 2019 - 14:24

Valimiz Sayın İbrahim Akın, yılbaşı akşamında 24 saat esasına göre görev yapan kurum çalışanlarını ziyaret etti.
Yeni yıl nedeniyle kurumları ziyaret eden Valimiz Sayın İbrahim Akın, Ahi Polis Merkezi Amirliği, 112 Acil Çağrı Merkezi ve 3 No’lu Merkez Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu çalışanlarının yeni yılını kutladı.
İlk ziyaretini Ahi Polis Merkezi Amirliği’ne yapan Valimiz Sayın İbrahim Akın, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz tarafından karşılandı. Burada emniyet teşkilatı mensuplarının yeni yılını kutlayan Sayın Valimiz, polislik mesleğinin önemine işaret ederek personele çalışmalarında başarılar diledi.
Ardından 112 Acil Çağrı Merkezi ve 3 No’lu Merkez Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret eden Sayın Valimiz, bu kurumlarda görev yapmakta olan personelle bir araya gelerek sohbet etti. İl Sağlık Müdürü Suat Türkoğlu ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Selim Yılmaz’dan çalışmaları ve merkeze düşen çağrılar hakkında bilgiler alan Sayın Valimiz, personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Bizlerin huzuru, sağlığı ve güvenliği için ailelerinden uzak bir şekilde çalışarak yeni yıla giren personellere moral vermek amacıyla kurumları ziyaret ettiğini belirten Valimiz Sayın İbrahim Akın, tüm çalışanların yeni yılını kutlayarak 2019’un sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi dileğinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.