Yeni Yılda Engelliler Unutulmadı « Kırşehir Gerçek Gazete

30 Nisan 2024 - 01:09

Yeni Yılda Engelliler Unutulmadı

Yeni Yılda Engelliler Unutulmadı
Son Güncelleme :

03 Ocak 2019 - 15:33

Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde kalan engelli bireylerin sosyal etkinlikler kapsamında düzenlenen yeni yıl etkinliğine, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Baykara, İl Müdür Yardımcılarından Abdullah Kömürcüoğlu ve Nihat Kangal katıldı.

Engelsiz Yaşam konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde çalışan idareciler ve çalışan personelle oluşturulan müzik korosu engelli bireylere müzik ziyafeti sundu. Solo şarkılarda beğeniyle dinlenildi. Kurum çalışanlarının oluşturmuş olduğu halk oyunları ekibinin oynadığı oyundan sonra, Aralık Ayı’nda doğan engelli bireylerin doğum günü kutlamalarına geçildi. Kuruluş bahçesinde yakılan ateş etrafında davul eşliğinde engelli bireyler gönüllerince oynadılar ve tüm personel onlara alkışlarla eşlik etti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Baykara, program için Kuruluş Müdürü Arif Atak başta olmak üzere bütün çalışanlara teşekkür etti. Bu tür sosyal aktivitelerin engelli bireylerin sosyal yaşama uyumlarını kolaylaştırıcı etkiye sahip olduğunu dile getiren Kuruluş Müdürü Arif Atak, sosyal aktivitelere hız kesmeden devam edeceğini dile getirdi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.