Yeniden Refah Partisi Kuruldu. « Kırşehir Gerçek Gazete

28 Nisan 2024 - 19:58

Yeniden Refah Partisi Kuruldu.

Yeniden Refah Partisi Kuruldu.
Son Güncelleme :

17 Aralık 2018 - 11:34


Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan
‘ın oğlu Fatih Erbakan, kurduğu Yeniden Refah Partisinin Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde düzenlenen tanıtım  toplantısındaki konuşmasında, milli görüşün ortaya koyduğu “yaşanabilir bir  Türkiye”, “yeniden büyük Türkiye” ve “yeni bir dünya için Türkiye” olmak üzere üç  temel hedef bulunduğunu belirtti.

“Yeniden Refah Partimiz, insanlığın çektiği bütün maddi ve manevi  sıkıntıların müsebbibi olan siyonizm mikrobunun tek ilacı ve antibiyotiğidir.  Yeniden Refah Partimiz, yaşanabilir bir Türkiye’dir, yeniden büyük Türkiye’dir,  yeni bir dünyanın teminatıdır. Partimiz, milletimizin gösterdiği büyük ilgi ve  teveccühe cevap verebilecek düzeydeki programı ve projeleriyle, çözüm  önerileriyle tertemiz, şaibesiz, samimi enerji dolu kadrolarıyla köklü  geçmişinden gelen, 50 senelik milli görüş geleneğinden gelen tecrübesiyle  Türkiye’nin dertlerinin çaresi, yeni vizyonu ve iktidar partisi olmaya aday  partidir.”  

Konuşmasının ardından Fatih Erbakan, 13 il başkanına görev ve yetki  belgelerini takdim etti. Kırşehir İl Başkanlığı görevi de Necip Yavuz’a verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.