YILBAŞI DENETİMLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR « Kırşehir Gerçek Gazete

19 Nisan 2024 - 02:25

YILBAŞI DENETİMLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

YILBAŞI DENETİMLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

28 Aralık 2022 - 22:58

KIRŞEHİR’DE YAKLAŞAN YILBAŞI ÖNCESİ ALKOLLÜ İÇKİ DENETİMLERİ ARTIRILDI
Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yılbaşına sayılı günler kala İl genelindeki alkollü içki satış ve tüketim yerlerine yönelik denetimlerini artırdı. İl genelinde yapılan gıda denetimlerine bugün İl Tarım ve Orman Müdürümüz Duran Seçen’de katıldı. Başta tekel bayileri olmak üzere birçok işletme ziyaret edildi
İl genelinde yapılan denetimlerde, kaçak ve sahte ürünlere yönelik etiket ve bandrol kontrolleri yapıldı.
Yapılan denetimlere ilişkin bilgiler veren İl Müdürü Duran Seçen “Vatandaşlarımızın sağlıklı gıdaya hijyenik ortamlarda ulaşabilmeleri için il genelinde yapılan denetimlere ara vermeden devam ediyoruz. Malumunuz önümüz yılbaşı. Bu noktada eğlence mekanları, tekel bayileri ve gıda ürünü satan işletmeleri denetleyerek ürün kontrolleriya yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız her hangi bir sorunla karşılaştıkları zaman vakit kaybetmeden ALO 174 Gıda hattını arayıp bizleri haberdar etmeleridir. Unutmayalım en iyi denetim kişinin kendisinin yaptığıdır” dedi.
#Kırşehirtarımlakalkınıyor

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.