YILBAŞI ÖNCESİ KAÇAK İÇKİ OPERASYONU « Kırşehir Gerçek Gazete

28 Nisan 2024 - 06:38

YILBAŞI ÖNCESİ KAÇAK İÇKİ OPERASYONU

YILBAŞI ÖNCESİ KAÇAK İÇKİ OPERASYONU
Son Güncelleme :

29 Aralık 2018 - 12:33

Yaklaşan yeni yıl öncesi piyasada sahte/kaçak alkollü içki satışının /imalatının deşifre edilmesi  ve yakalanmasına yönelik uzun süren takipler neticesinde KOM Şube Müdürlüğümüz ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Kayseri İlinden Kırşehir iline 40…. plakalı araçla Kaçak Alkol getirildiği tespit edilmesi üzerine yapılan operasyonda;

A.A idaresinde bulunan 40….. plakalı araç içerisinde İ.A ve B.K isimli şahıslar ile birlikte çeşitli markalarda viski,votka,ve rakı olmak üzere çok miktarda şişelenmiş ,kolilenmiş,satışa hazır halde sahte/kaçak alkol ele geçirilmiştir.A.A ,İ.A ve B.K isimli şahıslar ile bağlantılı diğer şahıslara yönelik çalışmalar ve yılbaşı öncesi sahte/kaçak içkiden dolayı halkın sağlığını tehtit edenlere yönelik çalışmalar ve devletin vergi kaybını önleyici tedbirlerin alınmasına devam edilmektedirtedbirlerin alınmasına devam edilmektedir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.