YILIN ÖĞRETMENLERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI « Kırşehir Gerçek Gazete

28 Nisan 2024 - 21:39

YILIN ÖĞRETMENLERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI

YILIN ÖĞRETMENLERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI
Son Güncelleme :

29 Kasım 2023 - 15:15

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI’NDA YILIN ÖĞRETMENİ ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nda 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, İç Anadolu Birliği ve Dünya Muhabirler Birliği Türkiye Şubesi işbirliği ile Ankara ‘da Kabakçı Konağı’nda düzenlenen “Kategorilerine Göre Yılın Öğretmenleri” ödül töreni yapıldı.
Programa Ankara’dan İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri Ayhan Özkan, Genel Başkanı İsmet Taş, Gazi Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Abdulkadir Güllü, Akademisyen ve tarihçi Kazım Ceylan, Prof. Dr. Esergül Balcı, birçok üniversiteden akademisyen, bürokrat, öğretmenler, iş adamları, STK başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarından görevliler ve İç Anadolu Birliği Bilim Kurulu Üyeleri katıldı.

İç Anadolu Birliği’nin Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Abdulkadir GÜLLÜ yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“17 ilimizden alanında en iyi hizmeti veren, çalışma ve gayretleri doğrultusunda alanında başarılı öğretmenlerimizin isimlerini belirledik. Bilim kurulumuz tarafından büyük bir titizlikle belirlediğimiz kriterlere uygun öğretmenlerimizin ödüllerini vermek üzere bugün burada toplanmış bulunuyoruz.” Dedi.
Değerlendirme komisyonu, Türkçe’nin sevdirilmesi, Ahilik ve Anadolu Mektebi projelerinde başarılı çalışma ve gayretlerinden dolayı Kırşehir’den, Türk Dili ve Edebiyatı Branşında Yılın Öğretmeni olarak Canan Köksal’ı seçti.

Canan Köksal, Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde proje koordinatörü olarak çalışmaktadır. “Yılın Öğretmeni” unvanı ile ödül alan öğretmenimizi kutluyor, eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.