YÜCESAN SENDİKACILIKTA ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRIYOR « Kırşehir Gerçek Gazete

14 Nisan 2024 - 08:48

YÜCESAN SENDİKACILIKTA ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRIYOR

YÜCESAN SENDİKACILIKTA ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRIYOR
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2020 - 23:59

Sendikada ve sendikacılıkta Yasin Yücesan ismi…
Kırşehir’de sendika ve sendikacılık anlamında insanların beynine kazınan isimlerin başında Sağlık-Sen Şube Başkanı Yasin Yücesan ismi öne çıkıyor.
İLK BAŞARI BANKA PROMOSYONUNDA GELDİ
Sendika Başkanı seçildiği günden beri, sağlık camiası ve sağlıkta çalışan herkesin gönlünde taht kuran Yücesan, ilk olarak “benden iyi sağlık camiasını kimse düşünemez” diye banka banka gezerek, maaş da promosyonu için adeta kendini parçaladı.
Gelin o günlere beraber gidelim….
Ziraat Bankası Genel Müdürü’ne o dönem randevu alan Yücesan, sağlıkçıların çok şey beklediğini ve devlet bankası olan Ziraat Bankasının bu işin çözmesini istedi.
Genel Müdürün talimatıyla sağlıkçılar iyi bilir, Bölge Müdürü gelip bir fiil maaş ihalesine girdi ve 6 bin 900 lira her bir sağlık çalışanına tek seferde ödendi.
ESNAFA BAYRAM ETTİRDİ ŞEHİR YASİN BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİ
Adeta para Kırşehir piyasasına oradan da bütün esnafa gitti.
Kötü mü oldu?
Kırşehir piyasasına giden 15 Milyonluk para bir çok yaraya merhem oldu.
Yasin Başkan bununla da kaldı mı hayır…
Covit süreci başlar başlamaz hemen sendika yönetimiyle ve Kırşehir Sağlık Müdürü Op. Dr. Ali Bulut ile görüşmeler gerçekleştiren Yücesan, bir dizi tedbirleri ve kazanımları hayata geçirmek için işe koyuldu.
“MUZAFFER BAŞKANA TEŞEKKÜR EDİYORUZ TURKA MÜTHİŞ DESTEK VERDİ”
“Sağlıkçıların ihtiyacı mı var? Sorusunu soranlara ihtiyacı yok ama bu destek zor günde bize lazımdı” diyen Başkan Yücesan, “ Yaklaşık 300 bin liralık hediye çeki bütün sağlık çalışanlarına verildi. Buranın altını çizmek istiyorum sadece bizim üyemiz değil bütün çalışanlara hediye edildi.”
Bunlarla kalındı mı hayır, doktorlara hediye paketleri, yurtlarda kalan sağlık çalışanlarına hediye yiyecek ve içecekler, siperlikler, maskeler ve daha neler neler…
Gece gündüz demeden sağlık çalışanlarının yardımına koşan Yasin Yücesan kısa bir sürede bu başarıya koşarken tabi ki tek başına değildi.
Bu şehrin İl Sağlık Müdürü Ali Bulut, Daire Başkanları Mehmet Yetiş, Yunus Dağ, Sadettin Doğangün ile uyumlu çalışan Başkan Yücesan hizmetlerini devam ettiriyor, ettirmeye de devam edecek gibi görünüyor

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.