“Zafer gayret edenindir. Çünkü kader gayrete aşıktır” « Kırşehir Gerçek Gazete

10 Mayıs 2024 - 19:28

“Zafer gayret edenindir. Çünkü kader gayrete aşıktır”

“Zafer gayret edenindir. Çünkü kader gayrete aşıktır”
Son Güncelleme :

03 Şubat 2019 - 17:37

 

Bu gün saat 14.oo’de gerçekleşen tanıtım toplantısına  Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez Kadın Kolları Koordinatörü,  MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Nevin Taşlıçay, 23. dönem MHP Milletvekili Metin Çobanoğlu, Etimesgut Belediyesi Sosyal Hizmetler

Müdürü Oğuz Sulusaray, Akpınar, Kaman, Mucur, Çiçekdağı Belediye başkan adayları ile çok sayıda partililer katıldı.

Neşet Ertaş Kültür Merkezinde yapılan toplantıya katılımın fazla olması nedeni ile partililerin çoğu dışarda toplantıyı takip etmek zorunda kaldı.

Başdanışmanı Nevin Taşlıçay, açılış konuşmasında, Kendi memleketim Kırşehir’de böyle coşkuyu görmekten mutlu olduk. Size Ankara’da Türkmen beyinden selam getirdim. Türkmen beyi Türkmen şehrini istiyor. Türkmen şehri Kırşehir Belediyesi’nde üç hilali görmek istiyor. Türkiye’nin tam ortasındaki Kırşehir’in Belediye Başkanlığını alınması gerektiğini bizzat kendisi söyledi. Bende şu coşkulu kalabalığı gördükten sonra Kırşehir’de MHP 1. parti olacaktır dedi.

Seçmenlere de bir ikazda bulunan Taşlıçay seçim süresince çok çalışılması gerekliliği vurguladı.

MHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı  Onur Koksal kapanış konuşmasında, 1 nisan sabahı üç hilalli sancağı belediyeye asacağız. Bu seçim Onur Köksal’ın seçimi değil, Milliyetçi Hareketin ve Ülkücü hareketin seçimi olacaktır.

Allah nasip ederse 31 Mart’ta nasıl ki 94 seçimlerinde belediyeyi kazandık. şimdide inşallah kazanacağız. Şunu biliyoruz ki  arkamızda ağzı dualı ana ve babalarımız var. Biz bu belediyeyi kazanacağız.

Ahi Evran’ın Aşıkpaşa’nın, Erol Güngör’ün, Muharrem Ertaş’ın Neşet Ertaşın yetiştiği bu şehirde ben, Ahi Evran’dan el aldım, Erol Güngörden ilim aldım,Neşet usta’danda azıcık tel aldım bu şehirde kimsesizin kimsesi olmaya geliyoruz.

Ülkücü hareketin gece gündüz demeden çok gayret göstermesi gerekiyor, Zafer gayret edenindir.çünkü kader gayrete aşıktır.

“Bir Garibim, budur derdim, tüm dünyayı bende gördüm, isterim ki benim yurdum Dünya’dan geri kalmasın”  istiyorum diye konuşmasını bitirdi.

 

Tanıtım toplantısın ardından  Parti binası altında bulunan seçim bürosunun açılışı yapıldı.

Dualarla yapılan seçim bürosu açılışında kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Arif Kılıç, Kırşehir’de kendini taş medreseli eski ülkücü olarak lanse eden bazıları başka partilere göz kırpmaya çalışıyorlar. Ülkücünün otağı MHP’dir. Bu kutlu davanın ocağı MHP’dir. Herkes kendinin safını belirleyecektir. Başka çare yok. Rahmetli Başbuğun dediği gibi Ülkücülük MHP’de yapılır. dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.